Høj kvalitets hængekøjer fra egen produktion siden 1986

Hængekøje med tværpind i stof og net

Denne side er i øjeblikket under revision, så kontakt os med eventuelle spørgsmål på telefon 74648788

Hængekøjer med tværpind har i modsætning til andre hængekøjer i vores sortiment træbøjler i hver side af hængekøjens stof. De spiller en mindre rolle i vores sortiment, da vi har specialiseret os på de central- og sydamerikanske modeller uden tværpind. Men for de af vores kunder, der er fans af denne hængekøjetype, har vi altid nogle udvalgte modeller på lager. Disse er enten fremstillet af massivt bomuldsstof eller lavet af blødt og finmasket net.

Hængekøjer med tværpind - væsentlige kendetegn og forskelle til andre modeller

De tværgående træpind i begge ender folder hængekøjen ud og indbyder til øjeblikkeligt brug. Men vær forsigtig: Det kan vise sig vanskeligt, at lægge sig i hængekøjen. Når du ligger på langs skal du ramme det centrale punkt på hængekøjens akse for at den ikke snurrer rundt, og du falder ud igen. Du skal således ligge ret stille og må ikke fordele din vægt til enten den ene eller den anden side. Hængekøjer med tværpind er altså ret ustabile at ligge i.

Et andet vigtigt aspekt af hængekøjer med tværpind er, at de kun er beregnet til at ligge i på langs. For dig betyder det, at kroppen er lidt bøjet og at du vil blive gynget sidelæns. Hvis du ønsker god komfort, der stabiliserer ryggen, og beroligende vuggen fra front til bag, skal du vælge en hængekøje uden tværpind ...

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at udføre bestillinger.Læs mere.