Høj kvalitets hængekøjer fra egen produktion siden 1986

Babyhængekøjer & børnehængekoeje

Følelsen af at sove og vokse op med og i en hængekøje kan ikke ligestilles med noget andet. Mens spædbørn gør deres erfaringer med den ubevægelige verden i babysengen, opleves hængekøjen som en fortsættelse af at blive båret under moderens hjerte. Barnet oplever hver eneste af sine bevægelser som en vuggen af hængekøjen og falder trygt i søvn.

Børns søvn i hængekøjen fremmer ikke kun deres følelsesmæssige velvære, men tillige deres legemlige udvikling, idet sanserne stimuleres.

Børn bør altid lægges på tværs i hængekøjen og deres hoved skal hvile på en af de faste kanter. På den måde beskyttes barnet ikke blot mod at falde ud, men bevægelsesrytmen er naturlig - en let gyngen frem og tilbage, altså ingen trillen fra den ene side til den anden, som det kan være tilfældet i bøjlehængekøjer eller ved at ligge på langs. Desuden ligger barnet godt og behageligt og har støtte i ryggen.

Alle hængekøjer til voksne egner sig også til (spæd)børn , der behøves altså ingen "ekstra børnehængekøje" til babyen. Men skulle der alligevel være brug for en særlig lille størrelse, kan vi også levere den.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at udføre bestillinger.Læs mere.