Spil & Terapi

Som du kan læse i vores indledende tekst for den terapeutiske anvendelse af hængekøjer, kan hver hængekøje potentielt anvendes som terapihængekøje. Udover de hængekøjer, der før det egentlige artikelnavn er markeret med et ’T’, har vi også udvidet vores sortiment med en række andre artikler. Fælles for alle er, at sjov, spil og terapi her kan kombineres.

 

 

Rund platformgynge til teraputisk brug

Platformgynger

... anvendes inden for terapeutiske rammerne, men fungere også som populær gynge, karrusell eller ’isflager’ ... . - Fantasien kender ingen grænser.

 Springtæppe til børn lavet af fast acryl stof

 Springtæppe

... af robust MasAcril-materiale, er hængende og mobile oplevelsesrum. De muliggør frydefuld leg og en unik kropserfaring.

 
 Legeplads hængekøjer til mange personer  

Sørøverhængekøjer

... af vejrbestandige kunststofnet forarbejdet uden knuder, er både holdbare og komfortable. - Ideel børnelege, egner sig både for pirater og astronauter. Er også velegnede til terapeutisk brug.

 Skinnesystem til terapi og praksis

Skinnesystemer

... af pulverbelagte skinner, tillader fleksibel håndtering af hængekøjer og andre terapeutiske redskaber, og bidrager dermed til optimal udnyttelse af de forskellige anvendelsesmuligheder