Høj kvalitets hængekøjer fra egen produktion siden 1986

Hængekøjestativ 19L, i lærk

Produkt kode: 19L

2.970,00 kr.

Til stativet giver vi dig en hængekøje op til den regulær pris på max. 750 kr. Ønsket hængekøje kan du kan angive på kasseside i feltet "Bemærkninger".

Vores smukkeste hængekøjestativ af lærk, plus de mest holdbare variant af vores trærammer. Efter flere års konstant udvikling, bringer vi en af ​​de største og smukkeste hængekøje rammer lavet af træ på markedet. Da vi fremstiller stativet på egen hånd, kan vi tilbyde den til en favorabel pris og det i øjeblikket inkl. en hængekøje med en regulær pris på max. 750 kr.                                                                         


Den buede træramme er overbevisende i sin funktionalitet, kvalitet og udseende. Den består af seks buer og leveres med rustfri stålskruer, du mangler bare en 13mm- og to 17 mm nøgler til at samle det. Opsætning og nedtagning behøver kun udføres to gange om året, før og efter sæsonen. - Bortset fra hængekøjer TS7, TV7 og A8 passer rammen for alle hængekøjer i vores sortiment.

Den lærk til hængekæjestativ 19L kommer fra bæredygtigt skovbrug.Fordi lærketræ har en naturlig høj modstandsdygtighed over for vejrlig og behæver derfor kun behandles, når dens gylden-gul farve skal blive opnået. Hvis du ikke behandler
træet, det får med tiden en lys grå patina over.

Længde: 464 cm; Højde 165 cm; Bredde på 140 cm; Bæreevne 200 kg

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at udføre bestillinger.Læs mere.